Wijsfit strippenkaart

Met onze voordelige aanbieding van 10 strippen voor slechts €50 kun je genieten van diverse trainingsmogelijkheden in onze faciliteiten. Deze strippen kun je gebruiken voor het zelf trainen in onze goed uitgeruste workoutboxen, deelnemen aan inspirerende groepslessen, vrij bewegen op ons ruime veld en zelfs de kinderspeelplaats verkennen.

Of je nu op zoek bent naar een krachtige krachttrainingssessie, een energieke cardio-workout, een ontspannende yogales of een outdoor-avontuur voor de kinderen, onze 10 strippen bieden je de flexibiliteit om te kiezen hoe je wilt trainen en wanneer je dit wilt doen.

In onze goed uitgeruste workoutboxen vind je een breed scala aan trainingsmaterialen en apparatuur, zodat je eindeloos kunt variëren in je workouts en specifieke spiergroepen kunt targeten. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, cardio-oefeningen of functionele training, onze workoutboxen bieden alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en je lichaam uit te dagen.

Daarnaast heb je met dit lidmaatschap toegang tot een gevarieerd aanbod van groepslessen. Of je nu wilt deelnemen aan energieke cardio-workouts, krachtige HIIT-sessies of ontspannende yogalessen, ons ervaren team van instructeurs staat voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke training. Bovendien profiteer je van de positieve energie en ondersteuning van medesporters, waardoor je extra gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Groepslessen

En als kers op de taart kun je ook vrij bewegen op onze ruime velden. Kies uit het multifunctionele indoor veld of het beach-veld buiten. Of je nu wilt rennen, sprinten, stretchen of een outdoor workout wilt doen, onze velden bieden de perfecte ruimte om je training naar buiten te brengen en te genieten van de frisse lucht en natuurlijke omgeving.

Met onze 10 strippen voor €50 bieden we je de mogelijkheid om op een flexibele en voordelige manier gebruik te maken van al onze trainingsfaciliteiten. Of je nu alleen traint, samen met vrienden of met het hele gezin, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een gevarieerde en plezierige fitnesservaring. Koop nu je strippen en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben voor een actieve en gezonde levensstijl.

AanmeldenWijsfit

Aanmelding Wijsfit