€50 per sessie

Small Group Training

Small Group Training

Ervaar de kracht van Small Group Training bij ons fitnesscentrum. Onze Small Group Training is ontworpen voor groepen van 2-6 personen en biedt een effectieve en persoonlijke trainingservaring.

Voor slechts €50 per sessie krijg je de kans om samen met een klein team te trainen onder begeleiding van een van onze ervaren instructeurs. Elke training wordt op maat gemaakt, afgestemd op de behoeften en doelen van de groep, met behulp van ons actiontype-systeem en specifieke trainingsinhoud.

Het trainen in een kleine groep biedt tal van voordelen. Je profiteert niet alleen van persoonlijke aandacht en begeleiding van onze instructeurs, maar ook van de motivatie en ondersteuning van je medetrainingsgenoten. Samen kun je elkaar uitdagen, grenzen verleggen en successen vieren.

Of je nu met een groep vrienden, collega’s of familie traint, Small Group Training is de perfecte gelegenheid om samen te werken aan jullie fitnessdoelen en resultaten te behalen. Onze instructeurs zullen jullie begeleiden bij elke stap, de juiste technieken aanleren en ervoor zorgen dat jullie veilig en effectief trainen.

Grijp deze kans om te profiteren van onze Small Group Training en ontdek hoe het de motivatie, de resultaten en het plezier in jullie fitnessroutine kan vergroten. Neem vandaag nog contact met ons op om een sessie in te plannen en samen met je groep de voordelen van Small Group Training te ervaren.

AanmeldenWijsfit

Aanmelding Wijsfit