€25 per maand

Onbeperkt Jeugd

Onbeperkt jeugd

Voor slechts €25 per maand kun je onbeperkt gebruik maken van het zelf trainen in onze workoutboxen, deelnemen aan diverse groepslessen en vrij bewegen op ons ruime veld. Met dit voordelige lidmaatschap bepaal jij zelf wanneer en hoe vaak je wilt trainen, waardoor je volledige flexibiliteit hebt om je fitnessroutine aan te passen aan jouw drukke schema en persoonlijke behoeften.

In onze goed uitgeruste workoutboxen vind je een breed scala aan trainingsmaterialen en apparatuur, zodat je eindeloos kunt variëren in je workouts en specifieke spiergroepen kunt targeten. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, cardio-oefeningen of functionele training, onze workoutboxen bieden alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en je lichaam uit te dagen.

Daarnaast heb je met dit lidmaatschap toegang tot een gevarieerd aanbod van groepslessen. Of je nu wilt deelnemen aan energieke cardio-workouts, krachtige HIIT-sessies of ontspannende yogalessen, ons ervaren team van instructeurs staat voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke training. Bovendien profiteer je van de positieve energie en ondersteuning van medesporters, waardoor je extra gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Groepslessen

En als kers op de taart kun je ook vrij bewegen op onze ruime velden. Kies uit het multifunctionele indoor veld of het beach-veld buiten. Of je nu wilt rennen, sprinten, stretchen of een outdoor workout wilt doen, onze velden bieden de perfecte ruimte om je training naar buiten te brengen en te genieten van de frisse lucht en natuurlijke omgeving.

Kortom, met ons voordelige lidmaatschap van €25 per maand krijg je de ultieme vrijheid en flexibiliteit om optimaal te profiteren van onze workoutboxen, groepslessen en het ruime veld. Ongeacht je trainingsvoorkeuren en doelen, wij bieden alle mogelijkheden en ondersteuning die je nodig hebt om je fitnessreis tot een succes te maken. Word lid en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van fitness bij ons!

AanmeldenWijsfit

Aanmelding Wijsfit