vanaf €75,-

Gezinsabonnement

Gezinsabonnement

Ontdek onze flexibele en voordelige tarieven voor gezinsleden, zodat het hele gezin kan profiteren van onze faciliteiten en activiteiten.

Met ons ONBEPERKT-pakket kunnen maximaal 3 gezinsleden voor slechts €75 per maand onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten. En het wordt nog beter, want voor elk extra gezinslid betaal je slechts €5 extra per maand. Op deze manier stimuleren we gezamenlijk sporten en maken we het toegankelijk voor het hele gezin, ongeacht de grootte.

Daarnaast bieden we ook een STRIPPENKAART-optie aan, speciaal voor gezinnen. Voor het eerste gezinslid is de prijs €45 voor 10 strippen. Het tweede gezinslid betaalt slechts €40 en het derde gezinslid slechts €35. En als je met een nog groter gezin bent, profiteer je van een nog lagere prijs van slechts €30 voor het vierde gezinslid. Met de strippenkaart hebben jullie de flexibiliteit om te bepalen wanneer en hoe vaak jullie de faciliteiten willen gebruiken, zonder aan een maandelijks abonnement vast te zitten.

Of je nu als gezin samen wilt trainen, deel wilt nemen aan groepslessen of gewoon wilt genieten van onze faciliteiten, onze voordelige gezinstarieven zorgen ervoor dat jullie allemaal actief en betrokken kunnen zijn, terwijl jullie tegelijkertijd besparen op de kosten.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons gezinsvriendelijke fitnesscentrum en geniet van de voordelen van beweging en activiteiten voor het hele gezin. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze gezinslidmaatschappen en tarieven. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en te ondersteunen bij jullie gezamenlijke fitnessreis.

In onze goed uitgeruste workoutboxen vind je een breed scala aan trainingsmaterialen en apparatuur, zodat je eindeloos kunt variëren in je workouts en specifieke spiergroepen kunt targeten. Of je nu de voorkeur geeft aan krachttraining, cardio-oefeningen of functionele training, onze workoutboxen bieden alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en je lichaam uit te dagen.

Daarnaast heb je met dit lidmaatschap toegang tot een gevarieerd aanbod van groepslessen. Of je nu wilt deelnemen aan energieke cardio-workouts, krachtige HIIT-sessies of ontspannende yogalessen, ons ervaren team van instructeurs staat voor je klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens elke training. Bovendien profiteer je van de positieve energie en ondersteuning van medesporters, waardoor je extra gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf te halen.

Groepslessen

En als kers op de taart kun je ook vrij bewegen op onze ruime velden. Kies uit het multifunctionele indoor veld of het beach-veld buiten. Of je nu wilt rennen, sprinten, stretchen of een outdoor workout wilt doen, onze velden bieden de perfecte ruimte om je training naar buiten te brengen en te genieten van de frisse lucht en natuurlijke omgeving.

AanmeldenWijsfit

Aanmelding Wijsfit